Priceless Cities (www.priceless.com) je iskustvena stranica za putovanja i ponude koja korisnicima Mastercard® kartice pruža jedinstvene prilike poput jedinstvenih doživljaja, povlaštenih pristupa događajima i posebnih trgovačkih ponuda kako bi se povezali s gradovima u kojima žive i u koje putuju.

S više od 40 dostupnih destinacija, uključujući Hrvatsku, ova će vam jedinstvena platforma pružiti nezaboravna iskustva s područja sporta, zabave, gastronomije, shoppinga i još mnogo toga. Za razliku od drugih turističkih stranica, Priceless Cities pruža pogled iza kulisa, mjesta u prvim redovima, privatne doživljaje i ulaznice za najtraženije događaje, samo za korisnike Mastercard kartice.

Hrvatska se pridružila globalnoj platformi Priceless Cities 2017. kao ljetna pop-up platforma Priceless Croatia, a u lipnju 2018. je predstavila 50 novih doživljaja. U listopadu 2018. godine Priceless Croatia postala je cjelogodišnja destinacija koja nudi najmanje 10 doživljaja mjesečno i više od 50 doživljaja tijekom vrhunca sezone.

 

 

 

Pogledajte brošuru

     Pratite nas na facebook