Novosti

Priceless Cities je iskustvena stranica za putovanja i ponude koja korisnicima Mastercard® kartice pruža jedinstvene prilike poput jedinstvenih doživljaja, povlaštenih pristupa događajima i posebnih trgovačkih ponuda kako bi se povezali s gradovima u kojima žive i u koje putuju.

Vrlo ponosni obavijestiti vas  da je naš rad prepoznat  od strane najvažnijih gastronomskog vodiča na svijetu  International Falstaff Restaurant Guide 2018. Restoran Pergola je osvojio 87 bodova

Dragi prijatelji, mi smo vrlo ponosni obavijestiti vas  da je naš rad prepoznat  od strane najvažnijih gastronomskog vodiča na svijetu The Michelin Restaurant Guide

Užitak u slasnom morskom zalogaju gurmani imaju prigodu iskusiti na Danima školjaka koje na području sjeverozapadne Istre, od 10. veljače do 19. ožujka 2017. godine organiziraju turističke zajednice Umaga, Novigrada, Brtonigle i Buja.

Restoran Pergola ušao je u prestižnu europsku udrugu mladih kuhara Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE). JRE je asocijacija koja okuplja 350 ugostitelja iz deset zemalja i promiče poštivanje tradicije te kreativnost i inovativnost kod mladih kuhara pod motom talent&passion (talent i strast).

     Pratite nas na facebook